GOED DESIGN:*

1-Tijdloos

Tijdloos

 

Duurzaam en goed voor langere termijn en niet onderhevig aan trends. Dat bespaart kosten en is beter voor het milieu!

2-Minimalistisch

Minimalistisch

 

Focus op de juiste onderwerpen door het weglaten van wat niet de essentie raakt. Niet meer design dan nodig om het doel te bereiken. Opvallen door rust en eenvoud!

3-Flexibel

Flexibel

 

Flexibele merk-elementen die zich aanpassen aan elk medium en zo samen de stijl vormen. Hoe handig is het als design makkelijk gebruikt kan worden?

4-Visionair

Visionair

 

Toekomstgericht door het visualiseren van kernwaarden. Voorbereid zijn op later en weten te inspireren!

5-Functioneel

Functioneel

 

Functioneel design is afgestemd op het doeltreffend weergeven van de inhoud. Inhoud is leidend voor de vorm, andere inhoud: andere vorm. Design dat impact heeft!

6-Onderbouwd

Onderbouwd

 

Aantoonbare feiten geven het design impact zodat het er niet alleen goed uitziet maar vooral een stevige ondergrond heeft. Als wat je ziet bewijsbaar goed is.

* Dit is onze persoonlijke visie. Hier hoeft u het niet mee eens te zijn, hoewel het bijvoorbeeld wel bewezen is dat grote merken in de loop der jaren weinig veranderen.

1

2

3

Waarom heeft u ons nodig?

Bert Flier Design doet niet mee met hedendaagse trends, maar is op de toekomst gericht door het maken van tijdloos design. U krijgt daarmee een uitstraling die niet na 5 jaar alweer vervangen hoeft te worden, waarmee u kosten bespaart.
Achter ieder ontwerp zit een betekenis, zomaar iets maken is er niet bij, dan zou u het net zo goed zelf kunnen doen!

Hoe doen wij het anders?

Bert Flier Design is het design bureau dat merken en bedrijven visueel laat uitblinken door een duidelijke uitstraling. Het wil met zo weinig mogelijk middelen zoveel mogelijk effect bereiken. Dit wordt bereikt door de kunst van het weglaten, oftewel minimaliseren, less is more. Dus niet persé een complete huisstijl als tegenwoordig iedereen per mail facturen stuurt en gedrukt briefpapier overbodig is.

Wat doen jullie precies?

Wat is een functioneel design u waard? Voor grote bedrijven en het midden en klein bedrijf zijn wij in staat om door middel van design uw visie te visualiseren. Of nog duidelijker, u helpen om nog beter te worden, uit te blinken! Waar moet je dan aan denken? Gewoon alles wat grafisch weer te geven is en u helpt uw onderneming in beeld te krijgen. Voor u en voor uw doelgroep. Wilt u dit concreter, kijk dan bij projecten voor een idee of neem contact op als u iets anders wilt.

De man achter…

Goedendag, ik ben Bert Flier, Creative Designer en sinds juli 2011 eigenaar van Bert Flier Design. Ik heb de opleidingen Grafisch Vormgeven en Visuele Communicatie gevolgd, de eerse op het Grafisch Lyceum Rotterdam en de tweede op de Willem de Kooning Academy. Designen is voor mij een manier van leven. Bijna alles wat je in je omgeving ziet is ontworpen. Dat zie je terug in merken en producten, maar ook in architectuur of vervoersmiddelen. Kortom dat interesseert me nogal. Ik hou dan ook van mooie merken. Als je met mij op stap gaat en je loopt langs winkels, gegarandeerd dat je me naar de logo’s op de gevelbelettering ziet kijken. Designen is voor mij vooral een passie waar ik mijn werk van gemaakt heb. Ik design dan ook gerust tot in de late uurtjes én zelfs op vakantie denk ik er nog over na!

portretfoto Bert Flier in zwart-wit