Foto­graaf

Riekfotografie

probleem

Startende fotograaf die nog weinig bekendheid had.

doel

Mooie website waardoor klanten contact opnemen voor een fotoshoot.

oplossing

Stijlvolle website die haar fotoshoots mooi uitlicht. Luxe uitstraling en verfijnde typografie.

Bedankt Bert voor de prachtige website die je hebt gerealiseerd voor mijn bedrijf. Je begreep mijn wensen en je dacht met mij mee. Door jouw creatieve brein bleef het werk soms wat langer liggen dan afgesproken, nadat ik dit had aangegeven ging je daarmee aan de slag. Je hebt mij geholpen als dat nodig was, ik kan nog steeds met vragen bij jou terecht. Dankjewel!

Rieke PronkPhotographer for wedding and loveRiekfotografie

website

De website moest een cleane en minimalistisch uitstraling hebben passend bij Riekes huisstijl, waarbij de focus ligt op het mooi weergeven van de foto’s. Hierdoor hebben we concessies gedaan zodat er zowel hoge kwaliteit foto’s geplaatst kunnen worden en de laadtijd acceptabel blijft. Tijdens het proces hebben we geëxperimenteerd om tot een zo hoog mogelijke kwaliteit van de foto’s te komen terwijl het aantal MB’s laag blijft. Hiervoor hebben we handige tools gezocht en deze kan Rieke zelf toepassen. Ze kan zelf de website bijhouden en makkelijk nieuwe foto’s plaatsen. Door de rustige en minimalistische stijl krijgt de site een luxe uitstraling wat Riekes foto’s mooi laten uitkomen. Hierdoor straalt de sfeer van de website een en al liefde uit omdat dat het onderwerp van haar foto’s is.

Ik heb een zwak voor fotografen omdat jullie vaak ook creatief zijn maar minder zakelijk. Daarom help ik jou graag door jouw foto’s te laten uitblinken met een mooie website want dat gaat je klanten opleveren.

— Bert Flier | Designer & Art Director