Zakelijke Ontwerpen

Recensies

Ik heb Bert ervaren als een origineel designer. Nadat Bert mijn wensen had geïnventariseerd, wist hij mij te verrassen met zijn ideeën. Ik ben dan ook zeer attent met het resultaat en de wijze en voortvarendheid waarmee dit tot stand is gekomen.

Arend de BakkerAdvocaat & Erfrechtspecialist

Het ontwerpen van een nieuw logo heeft Bert goed opgepakt en uitgevoerd. Dankzij het nieuwe logo, met een goed verhaal en het uitwerken van een vernieuwde, frisse huisstijl hebben we de juiste uitstraling van ons bedrijf kunnen realiseren.

Gert van DobbenBedrijfsleider Van Huizen Totaalbouw

Geselecteerde projecten

professioneel, strak, modern, tijdloos, no-nonsense

Contact

Ontvang vrijblijvend en dus gratis 3 verbeterpunten op de huisstijl of website die gelijk toegepast worden*.

Het enige wat je moet doen is de URL van jouw website of een afbeelding van het logo mailen met de tekst “Ik wil graag 3 verbeterpunten”.

* De verbeterpunten op de huisstijl kunnen alleen toegepast worden als je ermee instemt om een wijziging door te voeren. Dit kan tot gevolg hebben dat er nieuw drukwerk moet komen. De verbeterpunten op de website kunnen alleen toegepast worden als ik de inloggegevens van de website kan krijgen én de website moet uitsluitend op WordPress draaien. Met andere systemen werk ik niet.
Ik probeer binnen 2 werkdagen te reageren op e-mails en het formulier. Op een belletje reageer ik direct, tenzij ik in een creatieve sessie zit. Laat in dat geval een voicemail achter of stuur een appje. Whatsapp en voicemail lees en luister ik dagelijks.

Toch nog wat vragen of twijfels?

Lees even de veelgestelde vragen. Maar echt geloof me, ik ben heel relaxt in de omgang en doe echt niet moeilijk als je een lastige vraag heb. En je zit sowieso nergens aan vast.

Toggle 1

Toggle 2