Trouwen

Heikoop Bruiloftsfilms

doel

Voor een videograaf van bruiloften een nieuwe huisstijl ontwerpen en dit in alle uitingen perfect doorvoeren.

oplossing

logo ontwerp
grafisch ontwerp
drukwerk
webdesign

Jos Heikoop kende ik al langer en na al vele advertenties en grafische uitingen voor hem gemaakt te hebben werd het tijd voor een nieuwe huisstijl. Passend bij de nieuwe naam.

De oude naam Heikoop Media voldeed niet meer. In plaats hiervan is Heikoop Bruiloftsfilms gekomen. Hierdoor moest er een toespitsing komen op bruiloften. De oude uitstraling was te stoer. Passend bij de liefde is er een subtielere minimalistische huisstijl ontworpen die sierlijk en tegelijk strak is.

Bert heeft voor Heikoop Bruiloftsfilms de complete rebranding gedaan. Naast een prachtig logo, die perfect weergeeft waar we voor staan, heeft hij meegedacht in het complete pakket van uitingen welke wij gebruiken. Ik ben erg enthousiast over hem en zou hem willen aanraden bij elke ondernemer die op zoek is naar een branding specialist.

Jos HeikoopvideograafHeikoop Bruiloftsfilms

Een goed logo ontwerp ontstaat niet zomaar. Bij Bert Flier Design hebben we een gestructureerde aanpak om het creatieve proces te sturen.

Onze Werkwijze

  1. Lettertypes We starten met lettertypes. De meeste mensen kennen weinig verschillende lettertypes, dus hiermee maken we snel indruk.
  2. Illustraties & Symbolen Daarna voegen we een minimalistisch, tijdloos icoon toe dat jaren meegaat.
  3. Kleuren Tot slot kiezen we een kleur. Een sterk ontwerp moet ook in zwart-wit goed werken, zodat kleur een extra dimensie toevoegt.
logo concept fonts
logo concept figuren
logo concept kleuren

Typografie & Kleuren

De typografie is sierlijk en leesbaar, met een goede balans tussen witruimte en tekst. We gebruikten stijlvolle kleuren zoals groen, lichtgroen, wit en zwart, die perfect passen bij een bruiloft.

RGB

#2e493c

RGB

#96aaa0

RGB

#000000

RGB

#ffffff

Conceptontwikkeling

We ontwikkelden meerdere concepten en verfijnden de beste tot een definitief logo. Het resultaat is een minimalistisch ontwerp met twee ringen, wat direct associaties oproept met trouwen.

Website Ondersteuning

Jos heeft de website zelf gemaakt. Wij boden ondersteuning bij de lay-out en het webdesign, wat leidde tot een mooi samenwerkingsproject.

Meer weten over onze aanpak?

Klaar om je logo naar een hoger niveau te tillen?

Neem contact op via LinkedIn of onze website en laten we samen iets moois creëren!