CREATIVITEIT

BEGINT

MET…

Mijn aanpak is anders dan normaal. Bijvoorbeeld gewóón een logootje maken, zoals uw neefje op de zolderkamer dat zou doen, is niet mijn ding. Als ik een logo maak, dan is dat na onderzoek van de huidige trends en de markt waarin u opereert. Op basis daarvan maak ik een ruwe ontwerpschets. Door het idee erachter heeft het ontwerp een sterkere basis waardoor het beter tot uiting komt. Een logo of een logo is een wereld van verschil. En dat voor een betaalbaar tarief! Tenslotte heb ik niet de lasten die een groot bureau heeft.

Nadat u uw wensen te kennen heeft gegeven maak ik een briefing en stel ik een offerte op. Gaat u daarmee akkoord dan maak ik meestal een aantal voorstellen waaruit u kunt kiezen. Tussentijds hebben we contact over eventuele wijzigingen en afspraken. Na uw akkoord ronden we het af en krijgt u een stijl om trots op te zijn!

Mijn naam is Bert Flier en ik ben creative designer… maar u wilt vast weten waarom u mij nodig heeft, lees dan vooral verder.

Creativiteit begint met koffie
Creativiteit-begint-met-1-penseel-inktpotje

Waarom een onderscheidende stijl?

 

In financieel moeilijke tijden kan het lastig zijn om uw bedrijf draaiende te houden. Juist dan dient u aandacht te besteden aan een goede presentatie van het bedrijf. Een eerste indruk achterlaten kunt u maar één keer.

 

“U wilt toch niet dat potentiële klanten naar de concurrent gaan omdat de eerste indruk hen afschrikt? En dat terwijl u heel wat meer te bieden heeft dan men zou denken!”

 

Wat is er nu mooier dan een herkenbare stijl te hebben die positief gewaardeerd wordt? Positieve reacties die leiden tot meer klanten en daardoor meer omzet. Dit bereik ik door eerst te kijken naar uw doelgroep en de wensen van u als opdrachtgever, als ik een nieuwe opdracht begin.

Tenslotte heb ik niet de lasten die een groot bureau heeft, zodat ik tegen een betaalbaar tarief zaken met u kan doen.